Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Safri aka matsap
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
Safri aka matsap



< Previous
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Friday, 21-Dec-2007 21:33
Dewa 19 @ Kuching






Assalamualaikum~~

Lama dah tak hapdet fp nih~~ tak dpt nak online cam dulu sgt~~ InsyaAllah ada kelapangan leh la Med update pics yang ada~~ kalau tak hapdet kat sini~~ Med akn hapdet kat flickr : http://flickr.com/photos/m3dusa . Entry kali nih med update dulu gamba semasa Konser Dewa 19 @ Kuching~~ Med pi ngan http://flickr.com/photos/cherol(Onn), http://flickr.com/photos/safri(Safri) n Mael. Tapi med tak amik byk pics cos bawa kamera cara haram n pakcik Rela asik ronda ronda ja~~ lagipon hari tu mmg nak enjoy sepuas hati n ilangkan tension keja~~ hahhaha~~ puas hati la gak dpt melepas semua geram n suara suara sumbang~~ Seb baik sempat beli tiket x zone tu~~ n tak pegi Dinner Party office~ ehhehe~~ drpd med tgk muka bebudak opis baik med enjoy kat konser Dewa19~~ ahhaha~~~

Sapa sapa nak tgk more pics konser Dewa 19@kch~~ leh jengok flickr Onn ~~ Out~~

-Yatie@Med-

© Pidgin Technologies Ltd. 2016