Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Monday, 16-Jul-2007 12:00
++ RWMF 2007 ++
............





:: Rainforest World Music Festival 2007 (RWMF 2007) ::

Assalamualaikum,

Entry kali nih adalah RWMF yang berlangsung di Sarawak Cultural Village (SCV) pada 13-15 July 2007. Dan pada tahun nih, RWMF dah masuk ulang tahun ke 10. Med berkesempatan untuk pergi pada 14 July jer cos malam lain med keja~~ waaa~~ keskeskes~~ walaupun satu malam~~ kira berbaloi gak untuk relaks ngn kawan kawan dan ilang tensen. Plan sebenarnya Med dan Onn sajer yang pegi dan awal dah beli tiket. Tengahari tu gak Sally cakap nak datang umah Med, last last ajak dia skali gi RWMF. Hehehe~~ Lepas jer makan tengahari tu, trus ke SCV untuk belikan tiket Sally. Seb baik la ada lagi. LOL

Sampai sana lak, benda tak best lak terjadi. Camera kitaorg, Si Medon lak wat hal. Takleh nak autofocus. So sepanjang malam tu, amik gambar guna manual jer. Sebab tu harap harap paham la naper gamba semua cam ayam. Seb baik la jumpa Safri@Matsap kat sana, heheh~~ pinjam la dia nyer lens malam tu~~ tq tq v much bro~~

Ok la sampai sini dulu~ Nanti nanti med upload gambar lain~~ Gambar kawen Putat@Ismail pon lom kita upload~~ tunggu kebenaran tuan dia dulu~~ ehhehe~~

Sapa sapa yang nak tengok gamba RWMF yg lagik best leh la jengok jengok ke fotopages dan flickr Onn dan Safri nnt ya~~ Saya membungkus dulu ya~~

Safri - http://www.flickr.com/photos/safri
Onn - http://aerolz.fotopages.com/


++Ratma aka Med++

© Pidgin Technologies Ltd. 2016